SR

Plus paketi – Najviše od web hostinga!


23.08.2019    15:27

Plus paketi – Najviše od web hostinga!

Znamo već da je jedina sigurna i konstantna stvar — promena.
Promene su uvek dobre, posebno ukoliko su na bolje ili su nam neophodne za dalji rast.

U slučaju UNLIMITED.RS hostinga, akcenat je od početka na sigurnosti, brzini i pristupačnim cenama.
Šta se menja na (još) bolje?

Svemu dodajemo plus.

Sa poslednjim danom jula smo predstavili nove “Plus” Shared web hosting pakete kojima se posebno ponosimo jer smo se potrudili da ponudimo najbolje hosting iskustvo. Ponudu novih web hosting paketa pogledajte ovde.

najbrži web hosting

 

Zašto će se vaš sajt učitavati najbrže na našem hostingu?

– Dosadašnji hibridni prostor smo zamenili sa SSD-ovima, iako nije bilo lako ponuditi neograničen SSD prostor. Diskovi su u hardverskom RAID-u što ubrzava do 6 puta ionako brze SSD-ove.

– Apache i Nginx smo zamenili sa LiteSpeed web serverom, softver koji u Srbiji ne nudi niko osim nas, a i u svetu je redak kada govorimo o Shared hostingu. Glavni razlog je jer dodatno košta za razliku od Apache-a koji je besplatan. LiteSpeed je zaista veliki plus za korisnike jer je lako primetiti da je brži od konvencionalnih web servera (u nekim slučajevima je 3 do 6 puta brži), a troši manje procesorske snage, to znači više poseta na istom paketu nego ranije.

Integracija LiteSpeed servera je za UNLIMITED.RS bila prirodna nadogradnja za naprednija rešenja za sve — i za korisnike i za nas kao hosting provajdere.

– Serveri su dodatno optimizovani za brzinu, pouzdanost i sigurnost na osnovu višegodišnjih analiza.

– Veštačka inteligencija je stigla i na web hosting! Iako u ovom trenutku radi sa svega 30% snage, ubrzano se trudimo da naš InterEngine AI potpuno pustimo.

 

 

Zašto ćete imati (naj)bolju Email komunikaciju?

Bolna tačka svih hosting provajdera na deljenim resursima je i reputacija IP adresa. To smo promenili jer sada svi vaši odlazni email-ovi prolaze kroz filter i šalju se sa više od 100 IP adresa. To znači manje šanse da vaš email bude odbijen ili završi u Spam-u. Pored ovoga, koristimo napredni software za filtriranje odlaznih i dolaznih poruka, shodno tome vaše poruke i email komunikacija će biti sigurnija u svakom pogledu.

 

Najnaprednije web hosting iskustvo!

Novo je to da od sada možete hostovati NodeJS i Python aplikacije. To smo ponudili jer postoji određeni interes i na Shared paketima, a ti programski jezici su sve popularniji.

Određenim korisnicima koji više vole komande od grafičko interfejsa je bio potreban pristup Terminalu, i ponudili smo Terminal iz cPanel-a zadržavajući sigurnost platforme.

Remote MySQL ranije nije bio dostupan, uz Plus pakete je tu, a tu je i PostgreSQL kao i naravno MariaDB/MySQL.

 

Cloud? Sve je povećano!

Iako nismo zagovarači termina “Cloud” niti tako zovemo naš hosting, činjenica je da svaki korisnik ima svoj “oblak” i sopstvene resurse.
Za razliku od dosadašnjih paketa na kojima smo pružali 1GB, 2GB i 4GB RAM-a na Start, Optimum i Premium paketima, plus paketi sa sobom donose i povećanje dostupnog RAM-a.Tako će Start+ imati 2GB, Optimum+ 4GB i Premium+ čak 6GB RAM-a.

Povećali smo i CPU za 50%, broj procesa na hosting okruženju za 10 do 20%, Disk IO za do 30%

UNLIMITED.RS i dalje nastoji i da svoje Shared hosting rešenje korisnicima približi i cenovno, pa se novi paketi i dalje, u zavisnosti od vaših poslovnih i ličnih potreba, mogu povoljno zakupiti na godišnjem nivou, cene su povećane tek od 5 do 10%.

Trenutno su aktuelni popusti od 10% za START+ i 15% za OPTIMUM+ i PREMIUM+. Neko će reći da je popust od 10% i 15% mali, i slažemo se da to nije popust koji izaziva “wow efekat”, ali je najveći koji možemo dati jer formirane cene su najniže moguće.

Ponudu novih web hosting paketa pogledajte ovde.

unlimited.rs web hosting

Mi smo web hosting provajder iz Beograda. Kroz naše objave na blogu trudimo se da pričamo o korisnim i praktičnim temama na jeziku adaptiranim za sve čitaoce. Prenosimo praktična iskustva i neograničeno znanje za sve!

Imaš pitanje ili komentar?

Uneseni podaci moraju biti validni

Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

Želite da stupite u kontakt sa nama?

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 428 08 08
[email protected]
Pokreni odmah