SR

Iskustva korisnika

Nikola Arsić,

carport.rs

Mi sa carport.rs omogućavamo ljudima bezbedno parkiranje i brinemo o sigurnosti njihovih vozila na našem aerodrom parkingu. Takođe, vodimo računa o sigurnosti veb sajta i online rezervacija. Sa UNLIMITED.RS smo pronašli odličnog hosting provajdera koji nam znatno olakšava sve to svojim izvanrednim servisom, kako na ljudskom, tako i na tehničkom nivou.

Vladimir Đurić,

CEO

Veliko hvala UNLIMITED.RS timu za svesrdnu i profesionalnu pomoć za sva naša
budalasta pitanja. Ekspeditivno rešavanje svih naših problema i upita,
besprekoran rad i sigurnost hostinga, razlozi su zbog kojeg smo odlučili da
sve online VG-a prodavnice prebacimo kod ovog provajdera. Želim nam dugu i
uspešnu saradnju i u narednim godinama. SUMMATAPETE.RS

Kalahari komerc d.o.o.,

kucniljubimci.rs

Godinama smo koristili hosting usluge najpoznatijih svetskih provajdera. Odluka da sve sajtove i domene prebacimo na UNLIMITED.RS je bio pun pogodak. Pored toga što sajtovi odlično rade, tehnička pomoć koju pružaju je neuporediva sa bilo kojom drugom firmom sa kojom smo se susreli. Na svaki naš tiket su ekspresno odgovorili i pomogli nam oko otklanjanja tehničkih grešaka na sajtovima.

GENIUS Group, Inc.,

geniusgroup.rs

Ono što izdvaja unlimited.rs ekipu je visoka profesionalnost prema svojim klijentima i predanost da svaki problem temeljno reše u kratkom roku. Zbog osećaja da se prema klijentima odnose odgovorno, kompaniju unlimited.rs smatramo prijateljima i svakako preporučujemo za dobru poslovnu saradnju. Vaš primer poslovnosti treba da slede mnoge druge kompanije.

Peđa Rusić,

tipsypixel.com

Dobar je osećaj kad posle višegodišnjeg zakupa hostinga kod velike svetske kompanije, imaš daleko bolju podršku i prijateljski savet u bilo kom momentu, i to u jednoj domaćoj priči. Mislim da nam poverenja i dobre reči za unlimited tim, njihove usluge i cene, skoro neće faliti.

Radio S,

Igor Šebešić

Odlična usluga. Sve pohvale za uvek dostupnu podršku, koja je uvek otvorena za konsultacije i predloge.

Fond B92,

fondb92.org

Unlimited tim je u prvim mesecima saradnje pokazao da je odluka da hostovanje svih naših sajtova poverimo baš njima, bila zaista jako dobra.
Odlučiti se za hosting provajdera nije lako, ali kada odaberete profesionalce, ne brinete ni sekund o brzini i dostupnosti sajtova, padovima servera, nefunkcionisanju mejlova. Preporuka ide i za administratorsko-tehničku podršku, koja nam je bila u svakom trenutku gotovo instant dostupna, bez obzira na doba dana.

Aleksandar P,

Spacenet Gameshop

Nakon što sam godinama koristio usluge drugih hosting provajdera, napokon sam pronašao ovaj dragulj! Sjajna i prijateljska podrška, odlične cene – sve odlično! Verujem da može biti rano da kažem, ali sve do sada je bilo jedno predivno iskustvo. Samo nastavite tako!

SICEF Niš,

Hakaton

Studentski inovacioni centar Elektronskog fakulteta (SICEF) iz Niša, ima priliku da sarađuje sa UNLIMITED-om na projektu Hakaton, koji predstavlja jedinstveno, dvadesetčetvoročasovno takmičenje u programiranju na jugu Srbije. UNLIMITED je postao prijatelj projekta tako što je prepoznao cilj Hakatona i vec dve godine za redom dodeljuje nagrade najboljim takmičarima. U ime SICEF-a, hvala UNLIMITED-u što pruža mogućnost i podstiče mlade programere da poboljšaju i unaprede svoj rad, kroz nagrade u vidu svojih usluga, i što predstavlja pouzdanog prijatelja i sponzora.

Vladimir Vučetić,

budisrecan.rs

Unlimited.rs ekipu smatramo našim partnerima i prijateljima, jer su prepoznali naš cilj i u rekordno kratkom vremenskom roku postali naš hosting provajder od poverenja.

Takvi postupci nam ulivaju nadu i daju snagu da istrajemo u nameri da pomognemo obolelima, obrazovanju, kulturi i sportu Srbije. Kada znamo da nismo sami, mnogo je lakše.

Fondacija “Budi srećan” prezadovoljna je saradnjom sa Unlimited-om i profesionalno-prijateljskim odnosnom koji smo izgradili za kratko vreme. Verujem da ćemo i jedni i drugi “Biti srećni bezgranično”.

Jovan Simić,

Humanitarna organizacija Zajedno za život

Misija organizacije Zajedno za život je da pomažemo deci i da budemo tu za njih u teškom procesu lečenja, ali je i nama mnogo puta potrebna pomoć. Zbog toga sam zahvalan unlimited.rs ekipi što se među prvima prihvatila teškog zadatka da bude tu za nas i to ne samo u oblastima za koje su specijalizovani, već i u onim drugim — ljudskim. Sve u svemu, sjajna saradnja za koju se nadam da će duuugooo, dugooo trajati. Hvala!

Dimitrije Pavlović,

mita.in.rs

Krajem 2019. godine transferovao sam domen u Unlimited i nisam zažalio. Usluga je extra, a podrška još bolja! Sve preporuke od strane Internet portala Mita.

Boris Puzović,

Web programer

Prešao sam sa jednog našeg “poznatog”, “jadranskog” hosting provajdera na Unlimited. Preporuku sam dobio od jednog prijatelja koji već neko vreme koristi njihove usluge. Neverovatni su. Jedini su koji nude besplatnu podršku uz VPS,
jedini su uvek učtivi i uvek imaju rešenje. Cene su im neverovatne. Usluga još neverovatnija. Prava herojska podrška.

Aleksandar Bulatović,

Učim+znam=vredim

Hvala Unlimited timu koji podržava projekte i obezbeđuje kvalitetnu podršku za naš projekat “Učim+znam=vredim” www.uzv.rs. Saradnja sa vama je jednostavna i kvalitetna.

Kristijan Binski,

UI designer

Prešao sam u unlimited.rs sa drugog (veoma poznatog) hosting provajdera pre par meseci i mogu odgovorno da tvrdim da mi je to bila jedna od najboljih poslovnih odluka. Sajt se očitava neuporedivo brže i presrećan sam sa sveukupnim performansama same usluge, a korisnička podrška je naprosto izvanredna. unlimited.rs je za svaku pohvalu i preporuku.

Dario Đurić,

Web dizajner

Sve preporuke za tehničku službu! Uvijek uslužni i brzi. Odnos cijene i kvaliteta je i više nego odličan. Sretno sa daljim radom. Poseban pozdrav za Natašu.

Čep za hendikep,

Zoran Martinov

Tokom svih ovih pet godina naše akcije, imali smo zadovoljstvo da sarađujemo za brojnim kompanijama, ali UNLIMITED drugari spadaju u one sa kojima smo postali i prijatelji i porodica. Zahvaljujući celom timu i odličnoj podršci koju nam pružaju, naš sajt je stalno dostupan i na usluzi svim ljudima dobre volje. Zadovoljstvo nam je što smo zajedno deo priče koja se zove Čep za hendikep.

Stefan Popović,

armordetailing.rs

Profesionalni, brzi i uvek spremni da pomognu! Zaista, bez ikakve zamerke. Čista 10!

Aleksandar Hadžić,

Airplane Market, CEO

Kao online biznis koji je okrenut mahom stranom tržištu, dešavalo nam se da nam i u pola noći zatreba neki vid tehničke pomoći. Unlimited je bio tu i u takvim trenucima, za podršku i savet. Ono što dobijete sa njima, zasigurno prevailazi ono što za uslugu platite.

Lazar Jovanović,

Smart Watering CEO

Ljudi iz unlimited.rs su pouzdani, profesionalni i posvećeni klijentu. Spremni da urade i više nego sto je u njihovom opisu posla kako bi zadovoljili potrebe klijenta. Podrška je uvek na raspolaganju i veoma stručna i prijatna. Kvalitet hostinga je u rangu najboljih hosting kompanija, serveri su pouzdani, bez downtime-a. Svaki ozbiljan biznis mora da ima kvalitetnu internet prezentaciju a samim tim i kvalitetan hosting. Zato bih ‎preporučio ove ljude pre svega zbog kvaliteta usluga koje pruzaju, ali i zbog profesionalizma sa kojim se odnose prema klijentu.

Želite da stupite u kontakt sa nama?

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 428 08 08
[email protected]
Pokreni odmah