Korisnici o nama - unlimited.rs | Iskustva korisnika

Iskustva korisnika

Boris Puzović,

Web programer

Prešao sam sa jednog našeg “poznatog”, “jadranskog” hosting provajdera na Unlimited. Preporuku sam dobio od jednog prijatelja koji već neko vreme koristi njihove usluge. Neverovatni su. Jedini su koji nude besplatnu podršku uz VPS,
jedini su uvek učtivi i uvek imaju rešenje. Cene su im neverovatne. Usluga još neverovatnija. Prava herojska podrška.

Fond B92,

fondb92.org

Unlimited tim je u prvim mesecima saradnje pokazao da je odluka da hostovanje svih naših sajtova poverimo baš njima, bila zaista jako dobra.
Odlučiti se za hosting provajdera nije lako, ali kada odaberete profesionalce, ne brinete ni sekund o brzini i dostupnosti sajtova, padovima servera, nefunkcionisanju mejlova. Preporuka ide i za administratorsko-tehničku podršku, koja nam je bila u svakom trenutku gotovo instant dostupna, bez obzira na doba dana.

Aleksandar Bulatović,

Učim+znam=vredim

Hvala Unlimited timu koji podržava projekte i obezbeđuje kvalitetnu podršku za naš projekat “Učim+znam=vredim” www.uzv.rs. Saradnja sa vama je jednostavna i kvalitetna.

Kristijan Binski,

UI designer

Prešao sam u unlimited.rs sa drugog (veoma poznatog) hosting provajdera pre par meseci i mogu odgovorno da tvrdim da mi je to bila jedna od najboljih poslovnih odluka. Sajt se očitava neuporedivo brže i presrećan sam sa sveukupnim performansama same usluge, a korisnička podrška je naprosto izvanredna. unlimited.rs je za svaku pohvalu i preporuku.

Dario Đurić,

Web dizajner

Sve preporuke za tehničku službu! Uvijek uslužni i brzi. Odnos cijene i kvaliteta je i više nego odličan. Sretno sa daljim radom. Poseban pozdrav za Natašu.

Čep za hendikep,

Zoran Martinov

Tokom svih ovih pet godina naše akcije, imali smo zadovoljstvo da sarađujemo za brojnim kompanijama, ali UNLIMITED drugari spadaju u one sa kojima smo postali i prijatelji i porodica. Zahvaljujući celom timu i odličnoj podršci koju nam pružaju, naš sajt je stalno dostupan i na usluzi svim ljudima dobre volje. Zadovoljstvo nam je što smo zajedno deo priče koja se zove Čep za hendikep.

Aleksandar Hadžić,

Airplane Market, CEO

Kao online biznis koji je okrenut mahom stranom tržištu, dešavalo nam se da nam i u pola noći zatreba neki vid tehničke pomoći. Unlimited je bio tu i u takvim trenucima, za podršku i savet. Ono što dobijete sa njima, zasigurno prevailazi ono što za uslugu platite.

Lazar Jovanović,

Smart Watering CEO

Ljudi iz unlimited.rs su pouzdani, profesionalni i posvećeni klijentu. Spremni da urade i više nego sto je u njihovom opisu posla kako bi zadovoljili potrebe klijenta. Podrška je uvek na raspolaganju i veoma stručna i prijatna. Kvalitet hostinga je u rangu najboljih hosting kompanija, serveri su pouzdani, bez downtime-a. Svaki ozbiljan biznis mora da ima kvalitetnu internet prezentaciju a samim tim i kvalitetan hosting. Zato bih ‎preporučio ove ljude pre svega zbog kvaliteta usluga koje pruzaju, ali i zbog profesionalizma sa kojim se odnose prema klijentu.

Jugoslav Kovač,

Administrator

Vrlo pozitivno iskustvo, izuzetan odnos cena i usluga, podrška koja uvek izlazi u susret i cPanel iz snova.

Nemanja Stanojević,

Web dizajner

Na sav glas Vas već preporučujem, svima, trebao im hosting ili ne. 🙂
Prezadovoljan sam odnosom kvaliteta i cene, serveri su perfektni a Vaši zaposleni ljubazni,
brzi i u svakom trenutku spremni da reše bilo koji problem ili nedoumicu.
Nekada me je sramota koliko glupa pitanja im postavljam, i opet mi pomognu.

Zoran Milić,

Web developer

Preporučujem svima da probaju usluge Unlimited-a jer pored toga što ne mogu ništa izgubiti dobijaju sigurnog provajdera i iskusne ljude koji stoje iza njega. Cene su pristupačne, a kvalitet zaista parira najvećim svetskim provajderima.

Mirko T,

Fotograf

Ono sto piše da dobijete, dobićete još bolje… Sve pohvale, kao i to da je support stvarno 00-24 h. Svaka čast, samo napred !

Milan Zarić,

Fitness trener

S obzirom na to da nam je web sajt veoma bitan deo marketinga i jedan od glavnih vidova komunikacije sa postojećim, a naročito novim članovima bio nam je potreban profesionalan i kvalitetan partner za usluge hostinga naših sajtova i održavanja domena. Na našu sreću pronašli smo kompaniju UNLIMITED.RS koja nam je pružila zaista profesionalnu uslugu sa 24h podrškom i uz koje smo 100% sigurni da će naši sajtovi u svakom trenutku biti online.

Marin Baštić,

Web dizajner

Preko unlimited-a vršim reseller .RS domena i zadovoljan sam sa saradnjom. Svaka preporuka za UNLIMITED.RS.

Kontaktirajte nas

Telefon

+381 11 428 08 08

Email

info@unlimited.rs

Chat uživo
Live Chat