Korisnici o nama - unlimited.rs | Iskustva korisnika

Iskustva korisnika

Aleksandar Hadžić,

Airplane Market, CEO

Kao online biznis koji je okrenut mahom stranom tržištu, dešavalo nam se da nam i u pola noći zatreba neki vid tehničke pomoći. Unlimited je bio tu i u takvim trenucima, za podršku i savet. Ono što dobijete sa njima, zasigurno prevailazi ono što za uslugu platite.

Fond B92,

fondb92.org

Unlimited tim je u prvim mesecima saradnje pokazao da je odluka da hostovanje svih naših sajtova poverimo baš njima, bila zaista jako dobra.
Odlučiti se za hosting provajdera nije lako, ali kada odaberete profesionalce, ne brinete ni sekund o brzini i dostupnosti sajtova, padovima servera, nefunkcionisanju mejlova. Preporuka ide i za administratorsko-tehničku podršku, koja nam je bila u svakom trenutku gotovo instant dostupna, bez obzira na doba dana.

Lazar Jovanović,

Smart Watering CEO

Ljudi iz unlimited.rs su pouzdani, profesionalni i posvećeni klijentu. Spremni da urade i više nego sto je u njihovom opisu posla kako bi zadovoljili potrebe klijenta. Podrška je uvek na raspolaganju i veoma stručna i prijatna. Kvalitet hostinga je u rangu najboljih hosting kompanija, serveri su pouzdani, bez downtime-a. Svaki ozbiljan biznis mora da ima kvalitetnu internet prezentaciju a samim tim i kvalitetan hosting. Zato bih ‎preporučio ove ljude pre svega zbog kvaliteta usluga koje pruzaju, ali i zbog profesionalizma sa kojim se odnose prema klijentu.

Jugoslav Kovač,

Administrator

Vrlo pozitivno iskustvo, izuzetan odnos cena i usluga, podrška koja uvek izlazi u susret i cPanel iz snova.

Nemanja Stanojević,

Web dizajner

Na sav glas Vas već preporučujem, svima, trebao im hosting ili ne. 🙂
Prezadovoljan sam odnosom kvaliteta i cene, serveri su perfektni a Vaši zaposleni ljubazni,
brzi i u svakom trenutku spremni da reše bilo koji problem ili nedoumicu.
Nekada me je sramota koliko glupa pitanja im postavljam, i opet mi pomognu.

Zoran Milić,

Web developer

Preporučujem svima da probaju usluge Unlimited-a jer pored toga što ne mogu ništa izgubiti dobijaju sigurnog provajdera i iskusne ljude koji stoje iza njega. Cene su pristupačne, a kvalitet zaista parira najvećim svetskim provajderima.

Milan Zarić,

Fitness trener

S obzirom na to da nam je web sajt veoma bitan deo marketinga i jedan od glavnih vidova komunikacije sa postojećim, a naročito novim članovima bio nam je potreban profesionalan i kvalitetan partner za usluge hostinga naših sajtova i održavanja domena. Na našu sreću pronašli smo kompaniju UNLIMITED.RS koja nam je pružila zaista profesionalnu uslugu sa 24h podrškom i uz koje smo 100% sigurni da će naši sajtovi u svakom trenutku biti online.

Marin Baštić,

Web dizajner

Preko unlimited-a vršim reseller .RS domena i zadovoljan sam sa saradnjom. Svaka preporuka za UNLIMITED.RS.

Kontaktirajte nas

Telefon

+381 11 428 08 08

Email

info@unlimited.rs

Chat uživo
Live Chat