SR

 

O nama

Petnaestogodišnje iskustvo na globalnom tržištu u pružanju Web hosting usluga naučilo nas je kako dobar hosting provajder treba da izgleda. Od ključne važnosti je da učinimo sve što je u našoj moći povodom sigurnosti i performansi servisa. Ne zaboravimo ono što je najvažnije – dobro obučena tehnička podrška uvek spremna da brzo reši probleme korisnika i da odgovori ljudski, a ne po automatizmu.

Već skoro 7 godina obezbeđujemo korisnicima kvalitetnu i fleksibilnu platformu za rast gde smo se profilisali u širokoj paleti usluga visokih performansi. Hiljadama biznisa u Srbiji smo pomogli da njihov projekat postane primer stabilnog i kvalitetnog poslovanja na internetu.

UNLIMITED.RS je primarni registrovani brend kompanije United Internet d.o.o. iz Beograda. Našu kompaniju predstavlja grupa profesionalaca sa bogatim iskustvom kako u lokalnom, tako i u globalnom poslovanju. Verujemo da je kvalitetan i stabilan Web hosting osnova svakog ambicioznog i zdravog digitalnog biznisa. Iz želje da se pokrene domaći hosting u potpunosti po svetskim standardima sa sopstvenom infrastrukturom na više lokacija širom Evrope, 2015. godine je nastao UNLIMITED.RS.
Iako jedan od najmlađih hosting provajdera u Srbiji, prepoznati smo kao jedan od primarnih izbora prilikom kupovine hosting usluga.

 

Naša priča kroz vreme

2008.
Prva Web hosting kompanija
Iskustvo u godinama iza nas na polju Web developmenta i održavanja postojećih sajtova i aplikacija nas je podstreklo da krenemo ozbiljnije u priču zvanu Web hosting i prva firma je osnovana početkom 2008. godine za internacionalno tržište. Vetar u leđa nam je dalo samo hosting tržište koje je u tom trenutku bilo prilično nerazvijeno, a potražnja za uslugama je bila ogromna. Dve godine nakon osnivanja firme odlučili smo da skoro sve što je zarađeno ne potrošimo već uložimo u pokretanje sopstvene mreže, kupimo sopstvene servere i opremu te se odvojimo od provajdera od kojih smo iznajmljivali servere. To je bio i ključni potez koji je napravio razliku između nas – provajdera koji potpuno kontroliše sve procese i nekih drugih koji umnogome zavise od provajdera od koga iznajmljuju servere.

2011.
Ideja o pokretanju biznisa u SrbijiKroz naše manje projekte u regionu još od 2006. smo mogli oslušnuti tržište Web hostinga na Balkanu, praktično do 2008. ovaj tip usluge je na našim prostorima bio rezervisan za pravna lica, no početkom ubrzanog prisvajanja interneta od strane većeg dela populacije, Web hosting usluge od 2009. do 2012. doživljavaju procvat i na teritoriji Srbije. Sredinom 2011. godine pokrećemo temu o osnivanju Web hosting kompanije u Srbiji koja će preslikati naše poslovanje sa globalnog tržišta. Već smo počeli tražiti poslovni prostor u Beogradu, ali na kraju nažalost sve je ostalo na ideji do 2015. godine.

2015.
UNLIMITED.RS ideja je rođenaIako je bilo jasno da smo propustili četiri ključne godine, te 2015. godine smo definitivno odlučili da otvaramo Web hosting kompaniju u Srbiji, pronašli i uredili poslovni prostor, krenuli u proces selekcije zaposlenih no za ideju i ime nam je trebalo nešto duže. Nakon dužeg većanja jednoglasno je odlučeno da brend upravo nosi naziv UNLIMITED.RS. Ideja je da predstavlja jednostavniji izbor te da donese dozu bezbrižnosti za korisnike koji razmišljaju koliko prostora im je zapravo potrebno i šta im je sve potrebno. Činjenica da ukidamo mnogo nepotrebnih ograničenja i da čak i osnovni paket pruža sve što će korisnicima zatrebati nam se posebno svidela, a ispostaviće se još više našim korisnicima.

2016.
Zvaničan početak radaNakon više od pola godine priprema, naš sajt i ponuda je postala dostupna na internetu tačno u ponoć 01.02.2016. godine. U periodu pre predstavljanja i zvaničnog početka rada morali smo sve postaviti na noge, od sopstvene mreže na više lokacija, kupovine i podešavanja više servera, izraditi moderan i pažljivo osmišljen dvojezični sajt, implementirati plaćanja karticama, opremiti kancelarije i zaposliti ljude. Čak smo postali RNIDS i RIPE članovi pre početka zvaničnog rada i pre prvog klijenta.

2017.
Prvih 1000 korisnikaPut koji je pred nama nije bio jednostavan jer smo odlučili da korisnike “ne kupujemo” promocijama niti najnižim cenama koje će brzo privući i povećati broj novozakupljenih usluga. Prosto, cilj nam je imati najbolji odnos uloženog i dobijenog, što je ključna razlika i sigurno ulaganje na duže staze. Hiljaditi korisnik je stigao krajem 2017. godine i da smo izabrali drugi put to je možda moglo biti i ranije, ali nam je drago što smo uradili baš ovako.

2019.
Mreža u SrbijiOd početka nam je cilj da imamo mrežu u Srbiji i verovatno smo mogli i ranije to uraditi, ali ne na nivou koji smo želeli. Kada smo osetili da je pravi trenutak, izabrali smo najozbiljniji i najsigurniji datacentar u Beogradu i Srbiji, udaljen svega par minuta od naših kancelarija kao i najmoderniju i potpuno redundantnu mrežnu opremu dostupnu u tom trenutku. Marta 2019. smo predstavili SMART VPS i Cloud uslugu sa lokacijom u Srbiji koja je ubrzo postala najpopularnija na tržištu.

2020.
Prvih 5000 korisnikaNa kraju jedne od najtežih godina za čovečanstvo došli smo i do 5000. korisnika, mesec dana pred naš peti rođendan. Nismo toliko ponosni na broj korisnika koliko na činjenicu da nam klijenti odnosno korisnici nisu samo broj, da smo i pored svih izazova uspeli održati kvalitet tehničke podrške i lični pristup svakom problemu. Priča – Prvih pet godina UNLIMITED.RS

2021.
Rast preko 60%Transparentan, lični pristup i pružanje maksimuma u svakom trenutku je prepoznato od preko 6000 korisnika u Srbiji i blizu 1000 van Srbije. Statistički gledano, UNLIMITED.RS je najbrže rastući provajder u Srbiji i izbor svakog trećeg korisnika, dok je svaka četvrta novozakupljena hosting usluga u Srbiji obavljena preko nas.

 

Zašto mi, zašto UNLIMITED.RS?

15+ godina iskustva

To, između ostalog, znači da verovatno svaku situaciju možemo unapred predvideti i time isporučiti ono što je korisniku potrebno uz pokrivanje “šta ako” situacija.

Lični pristup

Kada imate na hiljade klijenata, jedan od najvećih izazova je pristupiti lično svakom klijentu bez obzira kakav tip usluge ima. Korisnici se slažu da smo uspeli da pronađemo formulu za taj problem.

Uvek transparentno

Svi neophodni dodaci su već uključeni u usluge. Nemamo skrivene troškove i nikada ih nećemo imati. Kada pitate za savet, uvek ćete dobiti savet prijatelja, a ne savet prodavca.

Sigurnost kao prioritet

Sigurnost nema kompromis, a vaši podaci nemaju cenu. Sprovođenje strogih procedura kada se radi o identifikaciji korisnika i korišćenjem najboljih hosting rešenja po pitanju čuvanja podataka kao i zaštiti od napada svih vrsta je najveći prioritet.

Garancija kvaliteta

Većina naših usluga ima garanciju povraćaja novca, tako da ne možete doći u situaciju da ste nezadovoljni uslugom, a da novac koji ste uložili ne možete povratiti. Prosto, ne želimo da budemo nužno zlo i da ste kod nas jer nemate alternativu.

Proverena rešenja

Nudimo samo proverena i detaljno testirana rešenja kao temelje ponude iako se ne libimo da eksperimentišemo i tražimo nova rešenja koja će unaprediti vaš biznis. Kako drugačije napredovati?

Naša misija

Želimo da vaš sajt bude najbrži, da ne razmišljate o dostupnosti sajta, da ne pitate kolegu da li je primio email ili mu je otišao u spam, da znate da imate podršku i prijatelja onda kada je vama bitno.

Najbolja usluga

Prosek je u redu, ali ga ne volimo. Odlučno verujemo u kvalitet. Ne vidimo svrhu poslovanja ukoliko ne dajemo 110% sebe u svakom trenutku. Težimo savršenstvu neprekidno tražeći nova rešenja i time unapređujući uslugu.

Želite da stupite u kontakt sa nama?

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 428 08 08
[email protected]
Pokreni odmah