SR

Milan Zarić, lični trener i autor knjige o preduzetništvu u fitnesu. Među prvima i najbolji


05.12.2023    15:53

Milan Zarić, lični trener i autor knjige o preduzetništvu u fitnesu. Među prvima i najbolji

 

U dinamičnom svetu fitnessa, Milan Zarić se izdvaja kao stručnjak sa bogatim iskustvom i impresivnim dostignućima. Rođen 07.04.1985. u Požegi, Milan je diplomirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, gde je stekao zvanje profesora sporta. Nastavio je postdiplomske studije na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, gde je dobio titulu master profesora sporta i fizičkog vaspitanja.

Stručnost i Iskustvo: Od 2005. godine radio je kao trener u više fitnes klubova, stičući vredno iskustvo u radu sa rekreativcima i sportistima. Specijalizovao se za programe redukcije telesne mase i mršavljenje, što je potvrdio i kroz svoj master rad na temu “Fizička aktivnost i kontrolisana ishrana u prevenciji i redukciji gojaznosti.”

Priznanja i Titule: Milan Zarić nije samo još jedan fitness stručnjak. Nacionalni Savez za rekreaciju i fitness Srbije ga je proglasio za najboljeg fitness trenera u Srbiji za 2014. godinu. Osim toga, postao je i stručni saradnik poznatih časopisa poput Lepota&Zdravlje, Mens Health, i internet portala B92, doprinoseći tekstovima o fitnessu.

Fitnes Preduzetnik: Jedno od najvećih dostignuća mu je i autorstvo knjige “Fitnes preduzetnik,” gde deli svoje znanje o preduzetništvu u fitnessu. Pored toga, Milan je suvlasnik City Fitness Centra i City Fitness Voždovac, gde i dalje deluje kao lični trener.

YouTube Intervju: U našem najnovijem blogu, imate priliku da zavirite u Milanov svet putem intervjua na našem YouTube kanalu   gde deli svoje online iskustvo i pruža korisne savete, istražujući kako je postao jedan od najboljih u oblasti fitnessa. Pogledajte intervju i učite iz iskustava ovog inspirativnog fitnes preduzetnika.

U razgovoru sa Milanom Zarićem,  dobili smo uvid u njegovu uspešnu karijeru i digitalnu strategiju. On ističe ključne elemente koji su doprineli njegovom online prisustvu u fitness industriji. Kao lični trener od 2005. godine, u 2006. godini definisao je jasnu strategiju usmeravanja svog rada kroz svoj prvi domen licnitrener.com . Važnost ciljne grupe, kvalitetnog sadržaja i usmeravanja ka vlastitom sajtu postala je ključna tačka za privlačenje klijenata.

U savetima za mlade kolege naglašava raznolikost u promociji usluga. Umesto fokusa samo na Instagram, Milan preporučuje kreiranje besplatnog sadržaja za različite portale i medije. Ovaj pristup omogućava veću kontrolu nad sadržajem i ciljanje određene publike.

U drugom delu intervjua, Milan otkriva svoj pristup nabavci top-level domena. Kroz priču o svom prvom domenu, licnitrener.com, on deli svoje iskustvo kupovine domena i strategije koja uključuje domene vezane za ključne reči i rezervaciju domena stranih fitness kompanija za buduće potrebe.

Na pitanje o vlasništvu domena fitnespreduzetnik.com , posvećenog prodaji njegove knjige “Fitnes PREEDUZETNIK,” on ističe važnost online prisustva i prezentacije proizvoda putem društvenih mreža. Kroz Instagram profil fitnesspreduzetnik, Milan uspeva da privuče publiku i preusmeri je ka svojoj prodajnoj stranici.

Kada je reč o održavanju liderske pozicije u digitalnoj sferi fitnessa, Milan priznaje da nije lider, već pojedinac koji se prilagođava brzim promenama. Naglašava prilagodljivost kao ključnu komponentu uspeha u digitalnoj eri.

Na pitanje o značaju prisustva na društvenim mrežama, ističe da su društvene mreže fantastičan alat ako se koriste na pravi način. Prepoznaje ih kao izvor informacija i potencijalnog regrutovanja klijenata, ali upozorava na opasnost gubljenja vremena ukoliko se ne koriste efikasno.

Na kraju, Milan deli svoje iskustvo sa UNLIMITED.RS web hostingom, ističući podršku i vrednost koju pružaju. Ovaj deo intervjuja naglašava važnost pouzdane hosting platforme u održavanju online prisustva.

 

unlimited.rs web hosting

Mi smo web hosting provajder iz Beograda. Kroz naše objave na blogu trudimo se da pričamo o korisnim i praktičnim temama na jeziku adaptiranim za sve čitaoce. Prenosimo praktična iskustva i neograničeno znanje za sve!

Imaš pitanje ili komentar?

Uneseni podaci moraju biti validni

Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

Želite da stupite u kontakt sa nama?

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 428 08 08
[email protected]
Pokreni odmah