SR

Petnaestogodišnje iskustvo na globalnom tržištu u pružanju Web hosting usluga naučilo nas je kako dobar hosting provajder treba da izgleda. Od ključne važnosti je da učinimo sve što je u našoj moći povodom sigurnosti i performansi servisa. Ne zaboravimo ono što je najvažnije – dobro obučena tehnička podrška uvek spremna da brzo reši probleme korisnika i da odgovori ljudski, a ne po automatizmu. Sigurni smo da možemo obezbediti vašem biznisu kvalitetnu i fleksibilnu platformu za rast. Na vama je da se odlučite za nas, a mi ćemo se pobrinuti da Vaš projekat postane primer stabilnog i kvalitetnog poslovanja na internetu.

UNLIMITED.RS je primarni registrovani brend kompanije United Internet d.o.o. iz Beograda. Našu kompaniju predstavlja grupa profesionalaca sa bogatim iskustvom kako u lokalnom, tako i u globalnom poslovanju. Verujemo da je kvalitetan i stabilan web hosting osnova svakog ambicioznog i zdravog digitalnog biznisa. Iz želje da se pokrene domaći hosting u potpunosti po svetskim standardima sa sopstvenom instrukturom na više lokacija širom Evrope, 2015. godine je nastao UNLIMITED.RS.
Od samog početka postajemo ovlašćeni registar .RS domena i član RIPE-a sa sopstvenim IP opsegom. Sa postojećom infrastrukturom u Holandiji, Švajcarskoj, Švedskoj, Bugarskoj i Srbiji konstruišemo mrežu koja je spremna za desetine hiljade korisnika u budućnosti. Iako jedan od najmlađih hosting provajdera u Srbiji, prepoznati smo kao jedan od primarnih izbora prilikom kupovine hosting usluga.

Ako želite da saznate nešto više o nama, preporučujemo da pročitate priču o prvih 5 godina rada.

Cilj

Naš cilj je da korisnicima obezbedimo izuzetnu uslugu koja će premašiti očekivanja i odgovoriti na njihove potrebe i svakodnevne izazove.

Infrastruktura

Sopstvena infrastruktura u Holandiji, Švajcarskoj, Švedskoj, Bugarskoj i Srbiji. Ponosni članovi RIPE i RNIDS-a. cPanel i CloudLinux partneri, saradnja sa Dell, Cisco, Juniper.

Naš tim

Mladi ljudi koji pre svega rade ono što vole i rade to na pravi način – to smo mi. Veći deo našeg tima je u hosting industriji više od 15 godina.

Metodologija

Mi ne obećavamo ono što ne možemo ispuniti i odlučno stajemo iza naših reči. Ulažemo puno truda u sve što radimo uz obećanje i garanciju najvišeg zadovoljstva.

Vladimir Đurić,CEO

Veliko hvala UNLIMITED.RS timu za svesrdnu i profesionalnu pomoć za sva naša budalasta pitanja. Ekspeditivno rešavanje svih naših problema i upita, besprekoran rad i sigurnost hostinga, razlozi...Detaljnije

Kalahari komerc d.o.o.,kucniljubimci.rs

Godinama smo koristili hosting usluge najpoznatijih svetskih provajdera. Odluka da sve sajtove i domene prebacimo na UNLIMITED.RS je bio pun pogodak. Pored toga što sajtovi...Detaljnije

GENIUS Group, Inc.,geniusgroup.rs

Ono što izdvaja unlimited.rs ekipu je visoka profesionalnost prema svojim klijentima i predanost da svaki problem temeljno reše u kratkom roku. Zbog osećaja da se...Detaljnije

Peđa Rusić,tipsypixel.com

Dobar je osećaj kad posle višegodišnjeg zakupa hostinga kod velike svetske kompanije, imaš daleko bolju podršku i prijateljski savet u bilo kom momentu, i to...Detaljnije

Radio S,Igor Šebešić

Odlična usluga. Sve pohvale za uvek dostupnu podršku, koja je uvek otvorena za konsultacije i predloge. ...Detaljnije

Želite da stupite u kontakt sa nama?

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 428 08 08
[email protected]
Pokreni odmah