SR

Desetogodišnje iskustvo u pružanju Web hosting usluga naučilo nas je kako dobar hosting provajder treba da izgleda. Od ključne važnosti je da učinimo sve što je u našoj moći povodom sigurnosti i performansi servisa. Ne zaboravimo ono što je najvažnije – dobro obučena tehnička podrška uvek spremna da brzo reši probleme korisnika i da odgovori ljudski, a ne po automatizmu. Sigurni smo da možemo obezbediti vašem biznisu kvalitetnu i fleksibilnu platformu za rast. Na vama je da odaberete neke od naših ponuđenih paketa, a mi ćemo se pobrinuti da Vaš projekat postane primer stabilnog i kvalitetnog poslovanja na internetu.

Unlimited.rs je primarni registrovani brend kompanije United Internet d.o.o. iz Beograda. United Internet predstavlja grupu profesionalaca s bogatim iskustvom kako u lokalnom, tako i u globalnom poslovanju putem interneta. Verujemo da je kvalitetan i stabilan web hosting osnova svakog ambicioznog i zdravog digitalnog biznisa. Iz želje da se pokrene domaći hosting u potpunosti po svetskim standardima sa sopstvenom instrukturom na više lokacija širom Evrope, 2015. godine je nastao unlimited.rs.
Od samog početka postajemo ovlašćeni registar .RS domena i član RIPE-a sa sopstvenim IP rangom. Sa postojećom infrastrukturom u Holandiji, Švajcarskoj, Švedskoj, Bugarskoj i Srbiji konstruišemo mrežu koja je spremna za hiljade korisnika u budućnosti.

Cilj

Naš cilj je da korisnicima obezbedimo fantastičnu uslugu koja će premašiti sva njihova očekivanja i odgovoriti na njihove potrebe.

Infrastruktura

Sopstvena infrastruktura u Holandiji i Srbiji. Ponosni članovi RIPE i RNIDS-a. Saradnja i partnerstvo sa cPanel, Dell, Cisco, Intel.

Naš tim

Mladi ljudi koji pre svega rade ono što vole i rade to na pravi način – to smo mi. Veći deo ekipe je u ovom poslu više od 10 godina.

Metodologija

Mi ne obećavamo ono što ne možemo ispuniti. Ulažemo puno truda u sve što radimo uz obećanje da ćete uz naše usluge biti više nego zadovoljni.

Dorian Fidan, PhD.,GENIUS Group, Inc.

Ono što izdvaja unlimited.rs ekipu je visoka profesionalnost prema svojim klijentima i predanost da svaki problem temeljno reše u kratkom roku. Zbog osećaja da se...Detaljnije

Peđa Rusić,tipsypixel.com

Dobar je osećaj kad posle višegodišnjeg zakupa hostinga kod velike svetske kompanije, imaš daleko bolju podršku i prijateljski savet u bilo kom momentu, i to...Detaljnije

Radio S,Igor Šebešić

Odlična usluga. Sve pohvale za uvek dostupnu podršku, koja je uvek otvorena za konsultacije i predloge. ...Detaljnije

Fond B92,fondb92.org

Unlimited tim je u prvim mesecima saradnje pokazao da je odluka da hostovanje svih naših sajtova poverimo baš njima, bila zaista jako dobra. Odlučiti se za...Detaljnije

Aleksandar P,Spacenet Gameshop

Nakon što sam godinama koristio usluge drugih hosting provajdera, napokon sam pronašao ovaj dragulj! Sjajna i prijateljska podrška, odlične cene – sve odlično! Verujem da...Detaljnije

Kontaktirajte nas

Telefon

+381 11 428 08 08

Chat uživo
Live Chat