SR

 

System Administrator/ka

#
L1 i L2 tehnička podrška je pozicija koja je otvorena u skoro svakom trenutku i ohrabrujemo vas da se prijavite ukoliko imate predznanje u vidu poznavanja rada cPanel-a/WHM-a ili ste već neko vreme na "ti" sa nekom od Linux distribucija. Iskustvo u industriji nije nužno, ali neophodno je da imate osnovna znanja o radu web servisa, barem teoretska.
Šta očekujemo?
  • Iskustvo u korišćenju Linux OS-a generalno, posebno distribucija kao što su CentOS i Ubuntu te korektno poznavanje rada u terminalu (CLI). Poznavanje cPanel-a i razumevanje funkcionisanja servisa HTTP, DNS, MySQL, IMAP, SSH, tj. poznavanje osnovnih servisa neophodnih u Web hosting industriji. Poznavanje engleskog jezika. Izgovor nije previše bitan, ali neometano pisanje je neophodno u svakodnevnoj komunikaciji zbog kontakta sa klijentima iz inostranstva. Određeno iskustvo u industriji Web hostinga je velika prednost. Proaktivnost je uvek dobrodošla i posebno se nagrađuje kako kroz povećanje plate tako i kroz bonuse.
  • Ako ne ispunjavate sve sa spiska, ali imate određeno predznanje i entuzijazam, pozivamo da se prijavite na naš konkurs.
 
Koji bi bili Vaši svakodnevni zadaci?
  • Monitoring i održavanje stabilnog rada svih naših servisa. Pružanje tehničke podrške korisnicima naših usluga putem kanala za podršku (ticket, livechat, telefon). Menadžment incidenata servera i mreže. Brza i efikasna komunikacija sa korisnicima i ostalim članovima internih timova. Dodavanje resursa na internu bazu znanja, automatizacija određenih procesa.
Gde i kako bi radili?
  • U našim prostorijama na Novom Beogradu u Bulevaru Milutina Milankovića 9e U prijatnoj atmosferi, na ergonomskoj stolici okruženi sa više monitora OS računara i karakteristike dogovaramo u toku procesa zapošljavanja.
Smene?
Prva smena koja počinje između 08:00 i 11:00, 8 časova, 5 radnih dana tokom sedmice. Nakon perioda adaptacije u prvoj smeni, radno vreme može da se promeni, ali sve u skladu sa dogovorom i poštovanjem zakona o radu.
Ostale informacije
Plata zavisi od više faktora, a to je: iskustvo, koliko brzo se uklopite u rad i koliko doprinosite radu kompanije. Prijava: Na pun iznos dogovorene plate od prvog dana. Odmori: Minimum 20 dana godišnje.

Želite da stupite u kontakt sa nama?

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 428 08 08
[email protected]
Pokreni odmah