Izrada web sajta - unlimited.rs

Moderna i optimizovana

Izrada web sajta

Svi naši sajtovi su responzivnog i modernog dizajna u potpunosti optimizovani za savršenu brzinu odziva.

Potrebna vam je izrada kvalitetnog web sajta? Tu smo. Nudimo kompletnu izradu internet prezentacija koja će u potpunosti zadovoljiti sve potrebe vašeg poslovanja.
Bilo da želite osnovnu prezentaciju ili online prodavnicu, mi ćemo vam izaći u susret savremenim, a ujedno i vrlo jednostavnim rešenjima koja će unaprediti vaše internet prisustvo.

U konačnu cenu izrade uključujemo besplatan domen i hosting za prvih godinu dana kao i održavanje u prva tri meseca. Nudimo i naknadno održavanje sajta po dogovoru sa klijentom. Sajtove izrađujemo u WordPress-u, Joomla CMS-u kao i klasičnom HTML-u, a za web prodavnice koristimo PrestaShop ili OpenCart.

Za sva pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas na broj telefona 011/428-08-08 ili nam pišite na info@unlimited.rs.

Zašto odabrati nas?

Responzivni dizajn

Sigurnost pre svega

Potpuna optimizacija

Besplatne usluge koje nudimo pri izradi sajta

Optimizacija za pretraživače (SEO)

Optimizacija za pretraživače (Search Engine Optimization) je najjače oružje za dobro pozicioniranje Vašeg sajta na Google, Bing, Yahoo, AOL, DuckDuckGo. Optimizovaćemo Vaš sajt i omogućiti velikom broju posetilaca da, putem pretraživača, vrlo brzo dođu do Vas.

Nalozi na društvenim mrežama

Kreiraćemo i optimizovati Vam naloge na mrežama kao što su Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Google+, koji će Vas povezati sa Vašom ciljnom grupom. Takođe, implementiraćemo dugmiće za društvene mreže za deljenje sadražaja sa Vašeg sajta na sve relevantne društvene mreže.

Hosting i domen

Odabirom nas za izradu Vašeg web sajta, dobijate Optimum hosting paket i besplatnu registraciju ili obnovu domena za prvu godinu korišćenja.

Podešavanje SSL-a

Potreba za HTTPS protokolom za sigurnu i bezbednu razmenu podataka onlajn je izraženija kod sajtova sa web prodavnicom na sajtu i sl. Osnovni SSL sertifikat uz UNLIMITED.RS izradu sajta dobijate potpuno besplatno.

Podržavamo i održavamo

  • WordPress
  • Joomla
  • PHP
  • MySQL
  • HTML&CSS
  • Javascript
  • OpenCart
  • PrestaShop

Čep za hendikep , Zoran Martinov

Tokom svih ovih pet godina naše akcije, imali smo zadovoljstvo da sarađujemo za brojnim kompanijama, ali UNLIMITED drugari spadaju u one sa kojima smo postali...Detaljnije

Aleksandar Hadžić , Airplane Market, CEO

Kao online biznis koji je okrenut mahom stranom tržištu, dešavalo nam se da nam i u pola noći zatreba neki vid tehničke pomoći. Unlimited je...Detaljnije

Fond B92 , fondb92.org

Unlimited tim je u prvim mesecima saradnje pokazao da je odluka da hostovanje svih naših sajtova poverimo baš njima, bila zaista jako dobra. Odlučiti se za...Detaljnije

Lazar Jovanović , Smart Watering CEO

Ljudi iz unlimited.rs su pouzdani, profesionalni i posvećeni klijentu. Spremni da urade i više nego sto je u njihovom opisu posla kako bi zadovoljili potrebe...Detaljnije

Jugoslav Kovač , Administrator

Vrlo pozitivno iskustvo, izuzetan odnos cena i usluga, podrška koja uvek izlazi u susret i cPanel iz snova. ...Detaljnije

Kontaktirajte nas

Telefon

+381 11 428 08 08

Email

info@unlimited.rs

Chat uživo
Live Chat