SR

Moderna i optimizovana

Izrada web sajta

Svi naši sajtovi su responzivnog i modernog dizajna u potpunosti optimizovani za savršenu brzinu odziva.

Potrebna vam je izrada kvalitetnog web sajta? Tu smo. Nudimo kompletnu izradu internet prezentacija koja će u potpunosti zadovoljiti sve potrebe vašeg poslovanja.

U kratkim crtama objasnite nam šta želite od svog sajta. Nakon analize, predložićemo vam opcije koje će biti u skladu sa vašim konkretnim potrebama i budžetom.

Početni cenovni paket obuhvata izradu responzivnog (prilagođeni prikaz na desktop i mobilnim uređajima) jednojezičnog sajta u roku od mesec dana (do deset strana), na WordPress platformi sa samostalnom administracijom sajta nakon izrade i osnovnom optimizacijom sajta za pretraživače (SEO). U konačnu cenu su uključene usluge osnovnog hosting paketa, zakupa željenog domena (u sličaju da je dostupan) kao i besplatan Let’s Encrypt SSL sertifikat.

U prvih dva  meseca nakon izrade sajta, na raspolaganju smo vam za sve izmene i popravke, sugestije i konsultacije. Nakon tog perioda, dostupno vam je i naknadno održavanje sajta po dogovoru.

Za sva pitanja, stojimo vam na raspolaganju! Tu smo za pomoć putem LiveChata, mejla [email protected] i telefona 011/428-08-08!

Zašto odabrati nas?

Responzivni dizajn

Sigurnost pre svega

Potpuna optimizacija

Besplatne usluge koje nudimo pri izradi sajta

Optimizacija za pretraživače (SEO)

Optimizacija za pretraživače (Search Engine Optimization) je najjače oružje za dobro pozicioniranje Vašeg sajta na Google, Bing, Yahoo, AOL, DuckDuckGo. Optimizovaćemo Vaš sajt i omogućiti velikom broju posetilaca da, putem pretraživača, vrlo brzo dođu do Vas.

Nalozi na društvenim mrežama

Kreiraćemo i optimizovati Vam naloge na mrežama kao što su Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Google+, koji će Vas povezati sa Vašom ciljnom grupom. Takođe, implementiraćemo dugmiće za društvene mreže za deljenje sadražaja sa Vašeg sajta na sve relevantne društvene mreže.

Hosting i domen

Odabirom nas za izradu Vašeg web sajta, dobijate Optimum hosting paket i besplatnu registraciju ili obnovu domena za prvu godinu korišćenja.

Podešavanje SSL-a

Potreba za HTTPS protokolom za sigurnu i bezbednu razmenu podataka onlajn je izraženija kod sajtova sa web prodavnicom na sajtu i sl. Osnovni SSL sertifikat uz UNLIMITED.RS izradu sajta dobijate potpuno besplatno.

Podržavamo i održavamo

  • WordPress
  • Joomla
  • PHP
  • MySQL
  • HTML&CSS
  • Javascript
  • OpenCart
  • PrestaShop

Nikola Arsić,carport.rs

Mi sa carport.rs omogućavamo ljudima bezbedno parkiranje i brinemo o sigurnosti njihovih vozila na našem aerodrom parkingu. Takođe, vodimo računa o sigurnosti veb sajta i...Detaljnije

Vladimir Đurić,CEO

Veliko hvala UNLIMITED.RS timu za svesrdnu i profesionalnu pomoć za sva naša budalasta pitanja. Ekspeditivno rešavanje svih naših problema i upita, besprekoran rad i sigurnost hostinga, razlozi...Detaljnije

Kalahari komerc d.o.o.,kucniljubimci.rs

Godinama smo koristili hosting usluge najpoznatijih svetskih provajdera. Odluka da sve sajtove i domene prebacimo na UNLIMITED.RS je bio pun pogodak. Pored toga što sajtovi...Detaljnije

GENIUS Group, Inc.,geniusgroup.rs

Ono što izdvaja unlimited.rs ekipu je visoka profesionalnost prema svojim klijentima i predanost da svaki problem temeljno reše u kratkom roku. Zbog osećaja da se...Detaljnije

Peđa Rusić,tipsypixel.com

Dobar je osećaj kad posle višegodišnjeg zakupa hostinga kod velike svetske kompanije, imaš daleko bolju podršku i prijateljski savet u bilo kom momentu, i to...Detaljnije

Želite da stupite u kontakt sa nama?

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 428 08 08
[email protected]
Pokreni odmah